Права на бухгалтерські програми BAS ПРОФ і BAS КОРП належать польській компанії NetHelp. А ось вся розробка рішень для України і подальший супровід проходять в Україні силами українських компаній, які є членами громадської організації “Спілка автоматизаторів бізнесу” на платформі BAF.

Важливо! Використання бухгалтерських конфігурацій BAS є легітимним в Україні.

Розробка нового рішення-BAS Бухгалтерія базувалася на принципах максимальної схожості з програмним продуктом “Бухгалтерія для України” платформи 1С:Підприємство. Причина криється в тому, що остання, до моменту зняття з продажів і зупинки підтримки, була найпопулярнішою системою масового споживання комерційними та державними підприємствами. Програмою з максимально опрацьованими функціональними можливостями під потреби українського бізнесу з якісним обслуговуванням сертифікованими програмістами.

Як згадувалося вище, лінійка BAS містить дві основні бухгалтерські програми, версії-BAS Бухгалтерія ПРОФ і BAS Бухгалтерія КОРП. Різниця між ними полягає у функціональному навантаженні, КОРП має додаткові розширені кадрові та розрахункові модулі.